Fakturační adresa:

373 61 Hrdějovice

Nevíte jak dál? Chcete poradit?

volejte a pište
602 26 06 06, info@racing-syndicate.com

Chcete si nechat vyrobit něco speciálního?

napište nám:
individual@racing-syndicate.com

Obchodní podmínky

Způsob dopravy:

K zaslání zboží na území Evropské unie využíváme služeb GLS a České pošty.

Termín dodání:

Veškeré nabízené zboží je skladem a bude Vám doručeno do třetího pracovního dne od přijetí Vaší objednávky. Nebude-li možné dodržet dodací lhůtu, budeme Vás informovat. V případě že objednáte zboží do 12.00, může být u Vás již druhý den.

Způsob úhrady:

Pro zaplacení zboží můžete využít těchto možností:
- Dobírka
Dobírku lze využít při zaslání zboží do České Republiky. Zboží platíte při převzetí od kurýra.
- PayPal
Platba prostřednictvím platebního systému paypal je bezpečná, jednoduchá a rychlá.

Záruční doba:

Na všechny produkty poskytujeme dvouletou záruku, která začíná dnem převzetí zboží. Zboží poškozené neodborným zacházením, extrémním mechanickým namáháním, chybnou manipulací či údržbou nebude k reklamaci přijato.

Výměna zboží, reklamace, vrácení zboží:

Netrefili jste velikost? Jestliže nakupujete na našem e-shopu máte vždy jistotu, že můžete jednoduše nepoužité zboží vyměnit či vrátit do 14-ti dnů od doručení.

Stačí zaslat zboží zpět na adresu:

373 61 Hrdějovice

•     Zboží musí být vráceno nepoškozeno, ve stavu v jakém jste je převzali.
  •     Ke zboží musí být přibalena kopie daňového dokladu a žádost o vrácení peněz s uvedením čísla účtu.

Reklamace a vrácení zboží se řídí ustanoveními občanského zákoníku a zákona na ochranu spotřebitele.

Kupující je povinen bez zbytečných odkladů o případných závadách a nedostatcích prodávajícího informovat. Při reklamaci je nutné se zbožím předložit kopii daňového dokladu.

Ochrana osobních dat:

Osobní údaje zákazníků jsou chráněny před zveřejněním a jakýmkoli zneužitím a jsou používány pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.

Naše historie

Historie firmy For Street Racing (4SR) se začala psát v roce 2007. Jako jediná česká firma se 4SR dostala se svými rukavicemi do závodů WSBK, kde jezdci postupně začali oblékat i naše závodní kombinézy. Protože všichni zaměstnanci firmy jsou aktivní motorkáři a závodníci,  je veškerý design, materiály, vývoj a testování pod naší osobní kontrolou. Vedou nás naše osobní zkušenosti.

Slovní spojení Street Racing pro nás není jen prázdnou frází, ale celým životním stylem. Proto jsme se rozhodli v roce 2013 založit firmu Racing Syndicate, kde stejně tak jako v automobilovém průmyslu, hraje prim luxusní kůže. Veškeré naše výrobky jsou vyrobeny v omezených sériích s cílem vytvořit unikátní produkt s jedinečným charakterem pro náročného automobilového nadšence.

Věříme, že lidi se stejným koníčkem by se měli spojovat...   pokud to vidíte stejně, přidejte se k nám...

HAVE A RACE DAY!